Barebones Canyon

Barebones Canyon
Model: Canyon
Adviesprijs:
€109,99
NU
€59,99

Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk
Barebones Canyon

Deze karakteristieke lantaarn van Barebones is niet alleen bijzonder mooi, maar kan ook nog eens je telefoon opladen! Naast de gave uitstraling is de lantaarn ook nog eens bijzonder praktisch.

De lichtsterkte is instelbaar van 1-200 Lumen en geeft een fel warm gekleurd licht. Als je de cilinder eruit trekt, wordt het licht meer verdeeld en kan je de lantaarn gebruiken voor sfeerverlichting. Door het handige handvat met inkepingen, kan je de lantaarn in diverse hoeken ophangen. Bijvoorbeeld recht naar beneden, of in een hoek van 45 graden.

De lantaarn van Barebones is gemaakt van hoogwaardige materialen. De buitenzijde is volledig van goede kwaliteit RVS, waardoor de lantaarn niet alleen mooi is, maar ook bijzonder sterk.

In de lantaarn zitten 2 8W Lithium Ion Accu's met een oplaadtijd van 2-3 uur. Eenmaal opgeladen werkt de lamp 3 (bij 200 Lumen) tot 80 uur (bij 1 Lumen). De lamp kan worden opgeladen met de meegeleverde USB kabel en de adapter. Daarnaast wordt er ook nog een extra USB verlengkabel meegeleverd. Aan de achterzijde van de lantaarn zit een usb ingang, waarmee je diverse kleine apparaten kan opladen, zoals je telefoon.

LED: 3 Watt Cree 
Licht Spectrum: 3000K 
Lumens: 1-200 
Batterij: (2) 8W Lithium Ion Cell 
Oplaadtijd: 2-3 Hours 
Gebruik: Hoog, 3 uren, Laag, 80+ uren. 
USB Port Output: 5V, 1.5A Max 
Input: 5V, 1A Max 
Materialen: Stainless Steel, Plastic, Rubber

Afmeting lantaarn: ca. 15x14x19 cm

 

Mega-Camp © 2019 - Alle rechten voorbehouden
Sitemap | Neem contact op | Website: MartinMedia.nl