Petzl Tactikka Hybrid Hoofdlamp

Petzl Tactikka Hybrid Hoofdlamp
Model: Tactikka Camo
Adviesprijs:
€34,99
NU
€29,99

Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Petzl Tactikka is ontworpen voor incidenteel gebruik en is ideaal bij het jagen of vissen. Deze hoofdlamp biedt een helderheid van 300 lumen in combinatie met een lange brandduur. Het heeft een veelzijdige verlichting zoals de comfortabele verlichting voor dichtbij, de gerichte verlichting voor afstandszicht en de rode verlichting. De rode verlichting (constant en strobe functie) zorgt voor nachtzicht en het vermogen om ongezien dichtbij te komen. De Tactikka is gemaakt van kunststof, met een camouflage-kleurige hoofdband en is een hybride LED hoofdlamp. Hij wordt namelijk geleverd met drie AAA/LR03 standaardbatterijen maar is ook compatibel met de Core Ni-MH oplaadbare accu. Deze hoofdlamp weegt slechts 86 gram en is waterdicht volgens IPX-4. De lamp is makkelijk te gebruiken door zijn ergonomische knop die je zelfs met handschoenen aan kunt bedienen. De hoofdband kan ontkoppeld worden zodat de hoofdlamp gemakkelijk opgedaan kan worden.

De drie verlichtingsmodi zijn:
MAX POWER (hoog),
STANDAARD (medium)
MAX AUTONOMY (laag).

De LED lamp geeft 300 lumen (65 meter) in de hoge stand, 100 lumen (40 meter) in de medium stand en 6 lumen (10 meter) in de lage stand. De batterijen hebben een brandduur van 2 uur (hoog), 9 uur (medium) en 120 uur (laag).

Het rode licht (nachtzicht) heeft een brandduur van 60 uur bij een constante verlichting en van 400 uur bij de strobe functie.
De lamp geeft 2 lumen bij zowel de constante verlichting als de strobe functie. Het bereik bedraagt 5 meter (constant) en in de strobe functie is het tot 700 meter zichtbaar.

 

Mega-Camp © 2021 - Alle rechten voorbehouden
Sitemap | Neem contact op | Website: MartinMedia.nl