Mobicool MB40 Koelbox

Mobicool MB40 Koelbox
Model: Mobicool MB40
Adviesprijs:
€279,00
NU
€219,99

Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Informeer eerst naar beschikbaarheid in onze winkel!

Het grote voordeel van de Mobicool compressorkoelbox MB40? Het is een elektrische koelbox én vriesbox in een! Hij maakt gebruik van dezelfde koeltechniek als uw koelkast van thuis en heeft een ruime inhoud, zodat u al uw boodschappen hierin kunt bewaren.

Compressor en elektrische koeling in één

Met de Mobicool compressorkoelbox MB40 geniet u waar u ook bent van betrouwbare koeling en een sterk koelvermogen. U kunt deze koelbox op twee manieren gebruiken. Wanneer u hem aansluit op 12V functioneert de Mobicool MB40 als elektrische koelbox en koelt hij tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur. Met deze functie komt hij goed te pas als autokoelbox. Altijd koele drankjes bij de hand! Maar u kunt deze compressorkoelbox ook aansluiten op 230V. In dat geval kan de box vriezen tot wel -15 °C. Ook op vakantie kunt u dus genieten van zelf meegebrachte ijsjes.

Belangrijkste voordelen

  • Koelt tot 20 °C onder omgevingstemperatuur op 12V
  • In te stellen tussen de +10 °C en -15 °C op 230V
  • Inhoud: 38 liter
  • Aan te sluiten op 12V en 230V

Mobicool B40, een slimme koelbox

Met de Mobicool B40 profiteert u van een innovatieve compressorkoelbox, voorzien van allerlei handigheidjes. Omdat hij (op 230V) gebruikmaakt van dezelfde koeltechniek als uw koelkast die u thuis gewend bent, koelt deze koelbox ontzettend snel. Zelfs bij hoge omgevingstemperaturen! Dankzij de geïntegreerde handvaten neemt u de Mobicool B40 gemakkelijk mee naar uw bestemming. Deze handvaten zijn verzonken om de koelbox zo compact mogelijk te maken. Met afmetingen van 51 x 52 x 45 cm (lxbxh) is deze koelbox ook nog eens zeer ruim. Anderhalve literflessen passen er gemakkelijk in. Verder is deze koelbox voorzien van een afdichtingsrubber en magneetsluiting om het verlies van koude lucht te beperken.

Geniet van een ruime voorraad aan vers eten en koele drankjes, waar u ook bent. De Mobicool B40 is de ideale koelbox voor elke vakantie.

 

Mega-Camp © 2021 - Alle rechten voorbehouden
Sitemap | Neem contact op | Website: MartinMedia.nl