Campingaz 3 series LS D Luxe Modulary

Campingaz 3 series LS D Luxe Modulary
Model: LS D Luxe modulary
Adviesprijs:
€449,99
NU
€399,99

Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk
Campingaz 3 series LS D Luxe Modulary Campingaz 3 series LS D Luxe Modulary

De Campingaz 3 Series LS D Luxe plus Black edition is een ware buitenkeuken, waarmee je eenvoudig familie en vrienden uitnodigt om een barbecuehapje mee te komen eten. De barbecue is uitgerust met twee handige systemen namelijk het Even-Temp en InstaClean-systeem. Dankzij het Even-Temp-systeem heb je altijd een gelijkmatige temperatuur over het grillrooster. InstaClean zorgt ervoor dat je de 3 Series Classic LS eenvoudig schoonmaakt doordat alle vaatwasserbestendige onderdelen in de vaatwasser passen.

Met deze buitenkeuken  geniet je nu met vrienden en familie van heerlijke barbecuegerechten. Met drie RVS branders haalt de BBQ snel een goede temperatuur en op één van de zijtafels heb je nog een kookpit waar je nu ook pannen op kwijt kan. Zo maak je complete gerechten klaar met deze buitenkeuken!

Het InstaClean-systeem houdt in dat je snel, simpel en zonder rotzooi deze gasbarbecue schoonmaakt! Diverse onderdelen van de 3 Series zijn vaatwasserbestendig en verwijder je binnen 60 seconden van de BBQ. Deze plaats je eenvoudig in de vaatwasser waardoor je een stuk minder tijd kwijt bent aan het schoonmaken van je eigen troep

Onder het kookgedeelte wordt de warmte nu gelijkmatig verdeeld, zodat je de beste resultaten hebt op het gehele gedeelte en niet op een paar stukken. Niets is irritanter dan stukken vlees die wel gaar zijn en een paar die nog niet helemaal gaar zijn. Dit is allemaal te danken aan het Even-Temp-systeem.

Deze Campingaz barbecue is voorzien van het unieke Modulary Systeem. Naast de gewone barbecueplaten is deze barbecue voorzien van twee gietijzeren platen waar onder andere een pizzasteen, paellapan, gevogeltestomer of wokpan in gebruikt kan worden. (accessoires niet meegeleverd)

Mega-Camp © 2021 - Alle rechten voorbehouden
Sitemap | Neem contact op | Website: MartinMedia.nl