Kampa Hayling 6 tunneltent

Kampa Hayling 6 tunneltent
Model: Hayling 6
Adviesprijs:
€749,99
NU
€569,99

Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk
Kampa Hayling 6 tunneltent Kampa Hayling 6 tunneltent Kampa Hayling 6 tunneltent

De Kampa Hayling 6 is een zes persoons tunneltent voor kampeerders die een comfortabele en stevige tent willen, tegen een aantrekkelijke prijs. De Hayling 6 biedt voldoende slaapplek voor zes personen, een grote leefruimte en een geweldig uitzicht door de grote ramen rondom.

Hoge kwaliteit heavy duty 68D Weathershield. Binnentent blijft aan de buitentent bevestigd bij het opzetten en afbreken. Volledig ingenaaid grondzeil. Zijdeur met gaas deur Zijdeur kan worden gebruikt als luifel. Voor en achter luchtopeningen. Opbergzakken aan de voorkant van de binnentent. Ramen met gordijnen. Cable entry point. Lamp hanger met kabel ophang systeem.

De ingebouwde voorste luifel beschermt de voorkant van de tent tegen inregenen. Een van de zijdeuren is voorzien van gaas, waardoor de tent goed te ventileren is zonder dat er allerlei insecten binnen komen. De tent heeft een volledig ingenaaid grondzeil. De binnentent wordt gedeeld door een gordijn dat kan worden opgerold indien hij niet gebruikt wordt.

Mega-Camp © 2023 - Alle rechten voorbehouden
Sitemap | Neem contact op | Website: MartinMedia.nl