Gimeg Gaskachel Infrarood

Gimeg Gaskachel Infrarood
Model: Rolkachel hoog model
Adviesprijs:
€109,99
NU
€89,99

Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Met de Gimeg rolkachel infrarood is het in een handomdraai aangenaam warm in jouw voortent of schuur. De mobiele gaskachel is uitgerust met piëzo-elektrische ontsteking en diverse beveiligingstechnieken.

Mobiele infrarood gaskachel

Verwarm jouw zolder of schuur met deze Gimeg rolkachel. Deze mobiele kachel werkt op gas. Sluit je de kachel aan op een gasfles, dan verwarmt hij middels infrarood. De stralingswarmte die het product afgeeft verwarmt niet de ruimte, maar de objecten in het bereik. Je hebt het met een infraroodkachel daarom binnen enkele ogenblikken heerlijk warm. Vergelijk het met warme zonnestralen, zonder Uv-straling! De mobiele gaskachel heeft drie warmtestanden: 1,4 kW, 2,8 kW en 4,2 kW.

Belangrijkste voordelen

  • Infraroodverwarming op gas
  • Overstroom-, oververhittings-, en omvalbeveiliging
  • Piëzo-elektrische ontsteking
  • Drie warmtestanden: 1,4 kW, 2,8 kW en 4,2 kW

Uitgebreide beveiligingstechnieken

De Gimeg rolkachel infrarood beschikt over uitgebreide beveiligingstechnieken. Denk aan overstroom-, oververhittings- en omvalbeveiliging. Met de piëzo-elektrische ontsteking was het tevens nog nooit zo makkelijk om de kachel aan te krijgen. Let op! Gebruik de mobiele gaskachel alleen in goed geventileerde ruimtes. Niet te gebruiken in caravans en campers.

Gebruik jij de Gimeg rolkachel infrarood als bijverwarming in bijvoorbeeld de voortent of op zolder? De keus is aan jou! Met deze mobiele gaskachel heb je het in een mum van tijd aangenaam warm.

 

 

Mega-Camp © 2024 - Alle rechten voorbehouden
Sitemap | Neem contact op | Website: MartinMedia.nl