Kerst

Mega-Camp Kerstshow vanaf 31 oktober 2020 nog groter en gezelliger!

Ieder jaar weer wordt de kerstshow van Mega-Camp in Emmen groter. In de gezellig ingerichte ruimte haalt u uw hart op aan allerlei kerstversierselen, als kerstballen in diverse kleuren en maten, slingers, linten, kerstdieren voor tuintafels, verlichte poppen voor in de tuin, poppen met of zonder muziek, kaarsen, de uitgebreide collectie kerstminiaturen van Lemax en kunstbomen.
 
Mega-Camp heeft dé oplossing voor te weinig ruimte voor een boom: Een halve boom, of een klein boompje vanaf 35 centimeter. Binnen- en buitenbomen, met of zonder vaste led-verlichting, bomen met sneeuw erop, spiraalbomen en bomen die je op de kop kunt hangen. De eigenaren van de Mega-Camp, Roel en Jettie Akkerman, hebben veel nieuwe kerstartikelen ingekocht. Zo hebben ze nu zelfs led-verlichting dat tot 2000 lampjes te koppelen is.
 
Lemax kerstminiaturen
De gedetailleerde Lemax kerstminiaturen waren vorig jaar een doorslaand succes. Daarom heeft het echtpaar Akkerman de collectie dit jaar uitgebreid. Jettie: “Iedereen bleef bewonderd staan kijken naar de betoverend verlichte huisjes, poppetjes, de echt draaiende draaimolen en de andere miniaturen.” Jettie verwacht dat ook de nieuwe collectie gretig aftrek zal vinden.

Vuurwerk
Bij Mega-Camp kunt u niet alleen terecht voor kerstartikelen. Ook hebben ze de grootste collectie vuurwerk van Emmen. De voorverkoop gaat begin december van start. Uiteraard met fantastische voorverkoopacties, zoals u van Mega-Camp gewend bent.
 
Kom en geniet
Kom gerust langs en geniet van al het moois. De kerstshow is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
 
Mega-Camp
Wolfsbergenweg 47, Emmen
T 0591-659988
www.mega-camp.nl

Mega-Camp © 2021 - Alle rechten voorbehouden
Sitemap | Neem contact op | Website: MartinMedia.nl